Kurssit ja tapahtumat Kiilassa

Puutyön perehdytyskurssit

Kiilassa järjestetään puutyön perehdytyskursseja Kiilan puutyöpajaa käyttäville. Kurssille otetaan viisi henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit on tarkoitettu Viikin Latokartanon alueella asuville.

Kurssilla tutustutaan yleisimpiin puuntyöstökoneisiin turvallisesti opettaja ohjauksessa. Kurssin käyneenä saat oikeuden käyttää Kiilan puutyötiloja käyttömaksua vastaan (5 €/kk tai 25 €/6kk). Kurssin vetäjänä toimii Tapio Pellinen ja kurssi on maksuton. Kurssiaika on klo 17-20.

Koska kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä vain viisi henkilöä kerrallaan, on ilmoittautuminen sitova.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: [email protected] tai 050 551 5994.

Kudontatyöpajat

Kudontatyöpajat jatkuvat keväällä 15.1. alkaen joka toinen keskiviikko klo 17.00-18.30. Työpajoissa opettaja Kirsi Juntunen Taito Helsingistä neuvoo ja opastaa kangaspuiden käytössä.

Päivystykset ja avoimet ovet

Kiilassa on kudontatyöpajan yhteydessä eli joka toinen keskiviikko avoimet ovet klo 17-19. Tekstiilipuolen yhteyshenkilö Ritva Kokonmäki esittelee taloa ja opastaa uusia käyttäjiä. Ritva Kokonmäen tavoitat sähköpostilla osoitteesta [email protected] Yhteyshenkilö Eeva Ikonen päivystää ja neuvoo käyttäjiä Kiilassa perjantaisin klo 18-19. Hänet tavoittaa puhelimella numerosta 050 381 5766. Puutyöpuolen yhteyshenkilö Aki Kotkas neuvoo käyttäjiä sähköpostilla osoitteessa [email protected] ja puhelimitse numerossa 050 3673 969.

Yhteyshenkilöt auttavat ja opastavat muita käyttäjiä ja välittävät tietoja mahdollisista puutteista ja toiveista koordinaattorille.

 

Koronavirusepidemian vuoksi kesä-heinäkuussa 2020 ei järjestetä päivystyksiä.