Asukastalo Motti

Von Daehnin katu 5, 00790 HELSINKI
p. 050 381 5507
[email protected]

Yhteyshenkilö:

Petri Sipponen,
[email protected],
p. 050 381 5507

Päivystys aina sunnuntaisin
klo 18.00-18.30
, ellei muuta ilmoiteta. Pääsääntöisesti yleisinä juhlapäivinä ja niiden aattoina (mm. vappu, joulu, juhannus, pääsiäinen) ei ole päivystystä.

MOTTI – ajopelien kunnostuspaikka

Motissa voi pestä ja korjata autoja, moottoripyöriä, mopoja, polkupyöriä tai vastaavia asukkaiden liikkumisvälineitä. Halliin mahtuu sisälle samanaikaisesti 4 autoa, joista yksi sitoo pesupisteen. Hallissa on autonostimen ja työkalujen lisäksi nostolaite myös kaksipyöräisiä kulkuneuvoja varten sekä polkupyörien, mopojen ja moottoripyörien kunnostus-mahdollisuudet.

HUOM! SYYSKAUDEN ENSIMMÄINEN PÄIVYSTYS ON 9.8. SILLOIN AIKA MUUTTUU JA PÄIVYSTYS ON JATKOSSA SUNNUNTAISIN KLO 18.00-18.30.

Käyttövuoron varaus ja Motin sunnuntaipäivystys

Motin yhteyshenkilönä toimii Petri Sipponen ja apuisäntinä Mika Vestenius ja Marko Holstein. Petri, Mika ja Marko päivystävät hallilla sunnuntaisin klo 18.00-18.30 ja jakavat viikottaiset käyttövuorot sekä rekisteröivät uudet käyttäjät. Uudet käyttäjät: tulkaa paikalle jo klo 18.00! Ota mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus, ajoneuvon rekisteriote ja ellei siinä näy osoitetta Latokartanon alueelle, myös soveltuva todiste latokartanolaisuudestasi.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat varata käyttövuoroja myös koordinaattorilta. Maksu suoritetaan vuoroa varattaessa pankki-tai luottokortilla. Voit myös ostaa kymmenen tunnin sarjakortin, joka maksaa 40 €.

Motin yhteyshenkilöt opastavat huoltohallin laitteiden käytön ja toimintatavat. Nosturipaikan käyttö on sallittu vain niille, jotka ovat saaneet koulutuksen nosturin käyttöön (käyttökoulutus annetaan tarvittaessa sunnuntaisin päivystys-ajankohtana). Nosturille varataan vain kahden tunnin vuoroja.

 

Hinnasto

AUTOPAIKKA

yksi tunti 5 € (nosturi minimi 2 h)
rengaskone 5 € / rengassetti
koko päivä 45 € (klo 7-23, vain ruuhkattomana aikana)
10 tunnin kortti 40 €
rengasvarasto 25 € / kausi (TÄYNNÄ!)

YKSITYISTILAISUUDET KERHOTILASSA

tuntihinta 12 € (minimivaraus 2 h)

Lisämaksu Latokartanon pysäköintiyhtiöön kuulumattomien asuntoyhtiöiden asukkaille:

Henkilökohtainen vuosimaksu 100 € / opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 50 €

Puolivuotismaksu 50 € / opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 25 €

Pysäköintiyhtiöön kuulumattomien yhtiöiden sijainnit:

Alempi Talonpojantie
Talonpojantie
Maakaari
Nils Westermarckin kujan omakotitalot

Versokuja 5-10 talot

Pasteurinkatu
Hakalantie
Koetilankuja
Viikinportti