Asukastalo Motti

Von Daehnin katu 5, 00790 HELSINKI
p. 050 381 5507
[email protected]

Yhteystiedot:

[email protected],
p. 050 381 5507

Päivystys keskiviikkoisin
klo 18.00-18.30
, ellei muuta ilmoiteta. Pääsääntöisesti yleisinä juhlapäivinä ja niiden aattoina (mm. vappu, joulu, juhannus, pääsiäinen) ei ole päivystystä.

MOTTI – ajopelien kunnostuspaikka

Asukastalo Mottia saavat käyttää ainoastaan Latokartanon alueen asukkaat sekä ajoneuvot tulevat olla rekisteröityjä alueen asukkaiden nimiin.

Motissa voi pestä ja korjata autoja, moottoripyöriä, mopoja, polkupyöriä ym. Latokartanoon rekisteröityjä asukkaiden liikkumisvälineitä.  Halliin mahtuu sisälle samanaikaisesti 4 autoa, joista yksi sitoo pesupisteen. Hallissa on autonostimen ja työkalujen lisäksi nostolaite myös kaksipyöräisiä kulkuneuvoja varten sekä polkupyörien, mopojen ja moottoripyörien kunnostusmahdollisuudet.

Käyttövuoron varaus ja Motin keskiviikkopäivystys

Motin yhteyshenkilönä toimii Petri Sipponen ja apuisäntinä Mika Vestenius ja Tuomo Oikarinen. Petri, Mika ja Tuomo päivystävät hallilla keskiviikkoisin klo 18.00-18.30 ja jakavat käyttövuoroja sekä rekisteröivät uudet käyttäjät.

Uudet käyttäjät: tulkaa paikalle jo klo 18.00 (Mukaan auton rekisteritodistus) Ennen Käyttökoulutusta tulee olla myös toimitettuna Käyttösopimus sekä DVVn Asuinpaikkatodistus.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat varata käyttövuoroja myös koordinaattorilta. Maksu suoritetaan vuoroa varattaessa pankki- tai luottokortilla.

Motin yhteyshenkilöt opastavat huoltohallin laitteiden käytön ja toimintatavat. Nosturipaikan käyttö on sallittu vain niille, jotka ovat saaneet koulutuksen nosturin käyttöön (käyttökoulutus annetaan tarvittaessa keskiviikkoisin päivystys-ajankohtana). Nosturille varataan vain vähintään kahden tunnin vuoroja.

Hinnasto

AUTOPAIKKA

yksi tunti 5 € (nosturi minimi 2 h)
rengaskone 5 € / rengassetti
koko päivä 80 € (klo 7-23, vain ruuhkattomana aikana)
rengasvarasto 25 € / kausi (TÄYNNÄ!)

YKSITYISTILAISUUDET KERHOTILASSA

tuntihinta 12 € (minimivaraus 2 h / varauksen veloittamaton peruutusaika 1kk)

Lisämaksu Latokartanon pysäköintiyhtiöön kuulumattomien asuntoyhtiöiden asukkaille:

Henkilökohtainen vuosimaksu 100 €

Pysäköintiyhtiöön kuulumattomien yhtiöiden sijainnit:

Alempi Talonpojantie
Talonpojantie
Maakaari
Nils Westermarckin kujan omakotitalot
Versokuja 5-10 talot
Pasteurinkatu
Hakalantie
Koetilankuja
Viikinportti