Asukastaloyhdistys

Viikki-Latokartanon asukastaloyhdistys ry perustettiin keväällä 2011. Latokartanon Pysäköinti Oy ja Viikki-Latokartanon asukastaloyhdistys ry solmiva yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa yhdistys otti kokonaisvetovastuun asukastaloilla tapahtuvasta toiminnasta. Yhteistyösopimus astui voimaan 1.10.2011. Asukastaloyhdistyksen palkkaama koordinaattori organisoi asukastalojen toimintaa, kursseja ja taloilla järjestettäviä tapahtumia sekä hoitaa tilojen vuokrauksen, avainten luovutuksen ja laskutuksen. Koordinaattorina toimii 15.2.2021 lähtien Petri Sipponen.

Vuosikokous 21.4.2021

Yhdistyksen vuosikokous pidetään keskiviikkona 21.4.2021 klo 19.00 asukastalo Lavalla. Kokouksessa yhdistykselle valittiin uusi hallitus. Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä.

2020 vuosikokous:

Esityslista

Talousarvio 2020

Toimintakertomus 2019

Toimintasuunnitelma 2020

Hallitus 2020

Asukastaloyhdistyksen säännöt

Rekisteriseloste kulunvalvonnasta

Rekisteriseloste kameravalvonnasta

Tietosuojaseloste asukastalot

Latokartanon pysäköinti Oy

Viikin Latokartanon alueelle perustettu pysäköintiyhtiö omistaa ja ylläpitää alueen pysäköintilaitoksia ja asukastaloja. Yksittäisiä pysäköintiruutuja tai katospaikkoja tulee kuitenkin tiedustella aina oman asuinkiinteistön isännöitsijältä, sillä pysäköintipaikat on jaettu asuinkiinteistöjen käyttöön.

Pysäköintiyhtiön toimitusjohtajana toimii Reijo Kuusela, [email protected]

Hallitus:

Varsinaiset jäsenet: Henkilökohtaiset varajäsenet:

Mari Catanzaro, pj – Jaakko Vierelä

Pekka Aho – Topi Taskinen

Ilpo Marjeta – Juha Laitinen 

Jari Lehto – Riku Oksman

Taina Linna – Ronnie Olander

Arja Pollari – Satu Kivipuro

Juha Viljakainen – Kari Nietosvaara