Asukastaloyhdistys

Viikki-Latokartanon asukastaloyhdistys ry perustettiin keväällä 2011. Latokartanon Pysäköinti Oy ja Viikki-Latokartanon asukastaloyhdistys ry solmiva yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa yhdistys otti kokonaisvetovastuun asukastaloilla tapahtuvasta toiminnasta. Yhteistyösopimus astui voimaan 1.10.2011. Asukastaloyhdistyksen palkkaama koordinaattori organisoi asukastalojen toimintaa, kursseja ja taloilla järjestettäviä tapahtumia sekä hoitaa tilojen vuokrauksen, avainten luovutuksen ja laskutuksen. Koordinaattorina toimii 15.2.2021 lähtien Petri Sipponen.

Vuosikokous 21.4.2021

Yhdistyksen vuosikokous pidetään keskiviikkona 21.4.2021 klo 19.00 asukastalo Lavalla. Kokouksessa yhdistykselle valittiin uusi hallitus. Kokoukseen pystyi osallistumaan myös etäyhteydellä.

2021 vuosikokous:

Esityslista

Talousarvio 2021

Toimintakertomus 2020

Toimintasuunnitelma 2021

Hallitus 2021

Asukastaloyhdistyksen säännöt

Rekisteriseloste kulunvalvonnasta

Rekisteriseloste kameravalvonnasta

Tietosuojaseloste asukastalot

Latokartanon pysäköinti Oy

Viikin Latokartanon alueelle perustettu pysäköintiyhtiö omistaa ja ylläpitää alueen pysäköintilaitoksia ja asukastaloja. Yksittäisiä pysäköintiruutuja tai katospaikkoja tulee kuitenkin tiedustella aina oman asuinkiinteistön isännöitsijältä, sillä pysäköintipaikat on jaettu asuinkiinteistöjen käyttöön.

Pysäköintiyhtiön toimitusjohtajana toimii Reijo Kuusela, [email protected]

Hallitus:

Varsinaiset jäsenet: Henkilökohtaiset varajäsenet:

Mari Catanzaro, pj – Jaakko Vierelä

Juha Viljakainen – Kari Nietosvaara

Petri Sipponen – Jari Lehto 

Arja Pollari – Satu Kivipuro

Juha Laitinen – Ilpo Marjeta

Ronnie Olander – Olli Parjanen

Heidi Heikkilä – Topi Taskinen